HET BESTUUR

Maria Wendels

Directrice

Hallo, ik ben Maria. In 2016 heb ik samen met mijn man stichting Samen zijn we er voor elkaar opgericht. Dit heb ik gedaan omdat ik zag dat er een hoop (stille) armoede is en ik deze mensen graag wil helpen.

Henk Kool

Voorzitter

Hey goeiedag, ik ben Henk. Sinds 2017 ben ik bestuurslid van stichting Samen zijn we er voor elkaar. Ik ben in het bestuur gekomen omdat ik ook graag mijn steentje bij wil dragen bij het helpen van alle gezinnen die onze hulp goed kunnen gebruiken.

Marjo Last

Secretaris

Hoi hoi, ik ben Marjo. Sinds april 2020 ben ik secretaris van stichting samen zijn we er voor elkaar omdat ook ik graag mijn steentje bij wil dragen aan de strijd tegen (stille) armoede

Niek van den Belt

Penningmeester

Hai, ik ben Niek. Sinds april 2020 ben ik de penningmeester van stichting samen zijn we er voor elkaar. Dit doe ik omdat ik net als de rest van het bestuur de strijd aan wil gaan tegen de (stille) armoede in de Noordoostpolder en omstreken.