HET BESTUUR

Maria Wendels

Directrice

Hallo, ik ben Maria. In 2016 heb ik samen met mijn man stichting Samen zijn we er voor elkaar opgericht. Dit heb ik gedaan omdat ik zag dat er een hoop (stille) armoede is en ik deze mensen graag wil helpen.

Henk Kool

Voorzitter

Hey goeiedag, ik ben Henk. De zwager van Maria en sinds 2017 ben ik bestuurslid en KVK houder van stichting Samen zijn we er voor elkaar. Ik ben in het bestuur gekomen omdat ik ook graag mijn steentje bij wil dragen bij het helpen van alle gezinnen die onze hulp goed kunnen gebruiken.

Raymond van den Elskamp

Penningmeester

Hallo, ik ben Raymond. Sinds 2017 ben ik de penningmeester van stichting Samen zijn we er voor elkaar. Toen ik gevraagd werd heb ik geen moment getwijfeld om deze funcite op mij te nemen, dit omdat ik graag de mensen die het niet zo breed hebben wil helpen.

Natascha Kool

Algemeen bestuurslid

Aloha lieve mensen, ik ben Natascha. Ik ben 59 lentes jong en naast het feit dat ik bestuurslid ben bij de stichting spring ik op alle plekken waar nodig bij om te helpen. Zo sta ik regelmatig op de donderdagen te helpen met het maken van de groente en fruit tassen.
Groetjes Natascha

DIT ZIJN ONZE FANTASTISCHE VRIJWILLIGERS